Renny Harlinin toimintakomedia etenee: ”Jackie Chan on coolein tyyppi, jonka olen tavannut!”

”Olen onnellinen”, kirjoittaa ohjaaja Renny Harlin Facebook-sivuillaan.

Harlin kertoo kuvanneensa 60 päivän ajan Kiinassa toimintakomediaa Skiptrace, ja vielä on jäljellä 25 päivää Hongkongissa ja Macaossa.

”Jokainen päivä on ollut jännittävä ja täynnä luovuutta. Töihin lähtö on kuin menisi lapsena leikkimään”, Harlin kirjoittaa.

Harlin kiittelee päivityksessään ystäviään ja sukulaisiaan tuesta urallaan. Erityisesti hän kehui Skiptracen tähteä, hongkongilaista toimintalegendaa Jackie Chania, eikä säästellyt superlatiiveja:

”Jackie Chan on coolein, lahjakkain, aidoin, ammattitaitoisin, fiksuin, luovin, ahkerin, mukavin, ystävällisin ja rakastavin ihminen, jonka olen koskaan tavannut. Jos voisin tehdä hänen kanssaan töitä elämäni loppuun saakka, olisin onnekkain ja onnellisin ihminen maan päällä”, Harlin ylistää.

Elokuvan yhtenä tuottajana toimiva Robert Sharman puolestaan kehuu ohjaajaa kommentissaan.

”Renny istuu kaatosateessa ja katselee miten kuvausryhmä työskentelee. Hän ei edes tiedä missä hänen asuntovaununsa on, vaan hän haluaa kuvata. Renny RAKASTAA elokuvan tekemistä.”

Tämä positiivinen asenne varmaan näkyy myös lopputuloksessa. Toimintakomedia Skiptrace tulee näillä näkymin ensi-iltaan vuonna 2016. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan.

Kuva elokuvan Viiden päivän sota kuvauksista.

(Episodi/JH)

Aiheeseen liittyvät jutut