Ridley Scott paljastaa Prometheus 2:n lähtevän uusille urille

Vetaraaniohjaaja Ridley Scott on Yahoon tekemässä haastattelussa valottanut hieman, missä mennään kehutun ja parjatun Prometheus-jatko-osan kanssa.

Ohjaaja kertoo, että Prometheus 2:n käsikirjoitusta työstetään parhaillaan, ja Scott on saanut käsiinsä jo 15 versiota tekstistä. ”Haluan ehdottomasti tehdä sen uuudelleen, sillä nautin Prometheus-leffan tekemisestä todella paljon”, kertoo Scott.

Noin 400 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti tuottanut Prometheus oli monille pettymys, sillä pitkän odotuksen jälkeen klassista hirviötä ei nähty lähes ollenkaan, eikä Scott ole kiinnostunut tuomaan Xenomorphia lainkaan takaisin jatkossa.

”Se hirviö on tehty”, sanoo ohjaaja hirviön paluusta. ”Olin onnekas, kun tapasin H.R. Gigerin silloin vuosia sitten. On todella vaikea toistaa sitä, mitä teimme… Neljän elokuvan jälkeen sen teho on jo kulunut.”

Moni olisi varmaan odottanut, että Prometheus 2 olisi lähtenyt juuri enemmän siihen suuntaan, että tuttu monsteri olisi ottanut vallan, mutta Scottilla on toisenlaiset ajatukset.

”Luulen, että on tultava takaisin mielenkiintoisemmalla tavalla. Ja luulen, että olemme löytäneet seuraavan askeleen. Mielestäni Insinöörit olivat varsin hyvä alku.”

Vielä ei ole tietoa, palaako ensimmäisen osan käsikirjoittanut ja paljon kritiikkiä saanut Damon Lindelof myös jatko-osan kirjoituspöydän ääreen, mutta Scottilla on selvä ajatus, mitä jatko-osassa tapahtuu.

”Seuraamme Noomi Rapacen ja Michael Fassbenderin hahmoja saadaksemme selville, saako David päänsä takaisin paikoilleen”, ohjaaja kertoo – oletettavasti vitsaillen.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut