Rikossarja CSI:n konkarit tuottivat faneille pettymyksen

CBS

Näyttelijät käänsivät kelkkansa.

Television kestohitiksi muodostunut rikossarja CSI päättyi 336 jakson jälkeen vuonna 2015. Edelleen uusintoina ja suoratoistopalveluissa elävä jatkumo rikospaikkatutkijoiden arjesta on saanut myös uutta verta spin off -sarjojen muodossa. Niistä tuoreimman, CSI: Vegasin, kohdalla on kuitenkin tapahtunut harmillinen käänne.

Alkuperäisestä CSI:sta tutut konkarinäyttelijät William Petersen ja Jorja Fox palasivat tuttuihin kuvioihin CSI: Vegasin ensimmäisellä kaudella. Sarjan kakkoskautta varten näyttelijöillä on kuitenkin ikävä yllätys: tutkijat Grissom ja Sidle eivät enää jatka siinä mukana.

Aikoinaan CSI:ssa myös läpimurtonsa tehnyt Petersen oli solminut vain kymmenen jakson sopimuksen CSI: Vegasista näyttelijänä. Hän jatkaa kuitenkin sarjan tuottajana. Jorja Foxin sopimus olisi mahdollistanut hänen jatkamisensa sarjassa Sara Sidlena edelleen, mutta hän päätti lopulta toisin.

Foxin mukaan Grissomin ja Sidlen välille kehkeytynyt romanttinen side vaikutti hänen päätökseensä:

– Saran paluu ilman Gil Grissomia olisi tarkoittanut, että [heidän] suhteessaan olisi tapahtunut jälleen jotakin, että se olisi päättynyt tavalla tai toisella. Ja se olisi ollut todella rankkaa.

Sekä CSI että CSI: Vegas löytyvät tällä hetkellä Viaplayn katalogista.

 

Lähde: Collider