Rikostuomiostaan vapautettu Bill Cosby – mitä koomikko aikoo seuraavaksi?

Suunnitelmat saattavat yllättää.

4.7.2021 12:07

Seksuaalirikoksista tuomittu koomikko ja tv-tähti Bill Cosby ei joutunut kärsimään koko 10-vuotista vankilatuomiotaan, vaan hänet vapautettiin tällä viikolla. Cosby sai tuoreeltaan julkiset onnittelut entiseltä Bill Cosby Show -kollegaltaan, Phylicia Rashadilta. 83-vuotiaan Cosbyn maine ei kuitenkaan ole vielä monien silmissä puhdas, ja Rashadin katsottiin vähättelevän seksuaalirikosten uhrien kärsimystä. Niinpä näyttelijätär päätyi pahoittelemaan aiempaa viestiään.

Cosby ei itse vaikuta harmittelevan mustunutta mainettaan, eikö hän aio vetäytyä koloonsa. Koomikon yhteyshenkilön mukaan Cosby on kiinnostunut palaamaan stand upin pariin – uudesta kiertueesta on jo keskusteltu useiden komediaklubien omistajien kanssa. Se tosin on auki, mistä koomikko voisi esityksissään puhua. Cosbyn jutussa syyttäjänä toiminut Lisa Bloom on arvellut, ettei tämän ole viisasta ainakaan vitsailla jutun vastapuolella toimineiden kustannuksella.

Komediaklubien lisäksi monen uutiskanavan kerrotaan olevan kiinnostunut Cosbysta. Viihdemaailman julkaisu THR:n saamien tietojen mukaan Cosbylle voi nyt riittää kysyntää useampaankin haastatteluun, mutta hänen näkyvyytensä saattaa johtaa protesteihin.

 

Lähteet: THR, Cinemablend

Lisää luettavaa