Yhdysvallat tai Eurooppa, ei väliä: Robert De Niron mafiaperheelle ei ryppyillä

5.6.2013 21:19

The Family -elokuvan traileri näyttää, että Robert De Niron mafiaperhe ottaa osansa, oltiin sitä sitten Yhdysvalloissa tai Ranskan Normandiassa.

Lasten Arthur-elokuvien jälkeen vaihteeksi vanhempaan makuun elokuvia ohjaava Luc Besson siirtää Robert De Niron, Michelle Pfeifferin ja kahden teini-ikäisen lapsen rikollisperheen pieneen ranskalaiskaupunkiin, kun mafiaperhe ei meinaa Amerikan puolella pysyä todistajansuojeluohjelmassa kovinkaan turvassa. Alla oleva traileri paljastaa, että mafiatavat ovat pinttyneet syvemmälle kuin perheen yksityisyyttä suojelemaan pyrkivä Tommy Lee Jones toivoisi ja ranskalaiskylä saa tuta ärhäkän aluevaltauksen, joka ei jää muilta rikollistahoilta huomaamatta.

Pfeifferin ylväässä olemuksessa on samoja vivahteita kuin oli Dark Shadowsin (2012) synkän suvun matriarkkana ja jos vielä De Niro on samassa vireessä kuin oli Unelmien pelikirjassa (2012), The Familyllä on eväät olla vuoden komediayllättäjä.

Aiemmin Malavitaksi kutsuttu The Family saa muualla maailmassa ensi-iltansa tämän vuoden lopulla. Suomen ensi-illasta ei ole vielä tietoa.

Alla elokuvan traileri.

Kuvan gangstailu Casinosta (1995).

Lähde: Empire

(Episodi/JSV)

Lisää luettavaa