Roseanne-sarjan jatko kuoli päätähden rasistisen twiittailun takia – sarjasta tilattiin uusi versio ilman päätähteä

Rakastettu komediasarja Roseanne jatkuu uutena versiona ilman nimitähteään.

ABC

Vuosina 1988-1997 alkujaan esitetty Roseanne oli yksi Yhdysvaltain katsotuimpia televisiosarjoja, ja se sai jatkoa tämän vuoden maaliskuussa 10. kauden muodossa.

Hyvillä katsojaluvuilla ja mediamyllytyksellä tämän vuoden maaliskuussa jatkunut sarja kuitenkin lopetettiin toukokuussa, kun sarjan nimitähti Roseanne Barr julkaisi rasistisen twiitin poliittisesta vaikuttajasta. Heti odotetun lopetusuutisen tultua julki alkoi spekulointi sarjan mahdollisesta jatkosta jossain muussa muodossa.

Viime viikon lopulla ABC kertoi tilanneensa suoraan kymmenen jaksoa uutta Roseannen spin-off-sarjaa, jonka nimeksi kaavaillaan perheen sukunimen mukaan The Conners. Sarjassa ovat mukana kaikki samat näyttelijät kuin Roseannen 10. kaudellakin, paitsi luonnollisesti Barr itse.

Barr on pahoitellut sarjan lopetukseen johtanutta käytöstään varsinkin muiden sarjassa mukana olleiden takia, ja suurin syy, miksi uusi spin-off tehdään, on Barrin lupa. Hän omistaa osittaiset oikeudet alkuperäiseen sarjaan, ja hän antoikin luvan tehdä spin-offin ilman osallistumistaan tai tuottoja itselleen.

Uuden sarjan odotetaan saavan ensi-iltansa ensi syksynä.

 

Lähde: TVLine.

Aiheeseen liittyvät jutut