Rupert Grint oli lopettaa Harry Potter -elokuvien teon kesken – syy käy järkeen

Ei vain pelkkää iloa.

14.10.2018 17:03

Harry Potter teki ainakin kolmesta lapsinäyttelijästä maailmankuuluja – he ovat tietysti Daniel Radcliffe, Emma Watson ja Rupert Grint. Vaikea uskoa, mutta Grint on nykyään jo 30-vuotias. Ensimmäisessä elokuvassa hän oli vasta 11 vuoden ikäinen.

Grint kertoi nyt haastattelussa, että hän oli lopettaa Potter-elokuvien tekemisen neljännen elokuvan jälkeen. Hän punnitsi mielessään juuri kuuluisuuden varjopuolia.

– Se on suuri uhraus. Anonymiteetti on ensin itsestään selvää, normaalien asioiden tekeminen, ulkona käyminen, Grint sanoi.

Grint kuitenkin menetti anonymiteettinsä leffojen myötä, eikä se miellyttänyt häntä. Tähti harkitsikin Potter-leffoissa näyttelemisen lopettamista neljännen osan jälkeen.

– Kaikki oli erilaista ja vähän pelottavaa. Oli aikoja, kun mietin: ”Se oli tässä.”

Grint ei myöskään pidä erityisemmin siitä, että fanit ottavat hänestä kuvia. Hän sanoo kuitenkin jo sopeutuneensa tilanteeseen.

Näyttelijä sanoi myös huomanneensa joidenkin ihmisten käyttäytyvän häntä kohtaan omistushaluisesti. Varsinkin ihmisten kohdalla, jotka ovat kasvaneet Potter-elokuvien parissa

Lähde: Mirror

Lisää luettavaa