Russell Crowe löysi esikoisohjauksensa

Piakkoin Teräsmiehen isukkina maailmaa pelastava Russell Crowe on valinnut ensimmäiseksi pitkäksi elokuvaohjauksekseen The Water Diviner -draaman.

Crowe käy neuvotteluja näytelläkseen ja ohjatakseen Andrew Anastasiosin ja Andrew Knightin käsikirjoittaman The Water Divinerin. Elokuvan kuvausten on määrä alkaa vielä tänä vuonna, joten sopimuspaperit lienevät enää muodollisuus.

Vuoteen 1919 sijoittuvassa tarinassa australialainen isä matkustaa Turkkiin etsimään Gallipolin taistelun yhteydessä kadonneita kahta poikaansa.

Crowe oli vuosi sitten kiinnostunut myös nimeämättömän Bill Hicks -tuotannon ohjauksesta, mutta koomikosta kertova elokuva ei ole sittemmin edennyt. Sen sijaan Crowe on ollut ahkera kameran edessä, sillä Oscar-palkitulta näyttelijältä on lähiaikoina päässyt Suomenkin valkokankaille Les Misérables -musikaali ja Broken City -jännäri. 26. kesäkuuta Suomeen saapuu myös viime viikonloppuna Yhdysvalloissa vahvasti aloittanut Teräsmies-elokuva Man of Steel. Crowe on mukana myös jälkituotannossa olevassa Winter’s Tale -fantasiassa ja ensi vuonna ilmestyvässä Noah-spektaakkelissa.

Kuva Man of Steelistä.

Lähde: Deadline

(Episodi/JSV)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut