Saako jedimestari vihdoin oman elokuvansa?

Ideat Tähtien sota spin-off -elokuvista ovat jo kauan olleet konkreettista todellisuutta. Disney ja Lucasfilm ovat palkanneet Josh Trankin ja Gareth Edwardsin työstämään elokuvia, jotka voisivat ilmestyä tulevan trilogian osien välissä. Mutta heidän aiheensa ovat edelleen hämärän peitossa, ja nyt pinnalle on noussut uusi huhu. Obi-Wan Kenobi olisi mahdollisesti saamassa oman elokuvansa.

Nettisivusto Making Star Wars kommentoi, että alun perin spin-off -elokuvien oli tarkoitus pysyä erossa sithi- ja jedihahmoista. Mutta ilmeisesti Obi-Wanin suuren suosion vuoksi taidetiimi työskentelee nyt kirjoittajan kanssa Obi-Wan-aiheisen elokuvan konseptista.

On myös melko varmaa, että Ewan McGregor olisi kiinnostunut olemaan projektissa mukana. Hänen mielestään ajatus kuulostaa hyvältä. Ewan ideoi, että Obi-Wanin elokuva voisi käsitellä hänen seikkailuitaan aavikolla. Tähtien sodan kolmannessa osassa – ennen kuin Alec Guinness esittää Obi-Wania neljännessä elokuvassa – on kohtaus, jossa Obi-Wan on aavikolla. Ei ole tietoa siitä mitä hän siellä teki, mutta aiheesta voitaisiin keksiä jotain.

Ewan saattaa hyvinkin saada toiveensa todeksi. Mutta mikään ei ole tietenkään varmaa ennen virallista ilmoitusta, joten tällä hetkellä ainoat varmat elokuvat ovat osat VII, VIII ja IX.

Lähde: Empire

(Episodi/RK)

Aiheeseen liittyvät jutut