Saako Solo: A Star Wars Story jatkoa vai ei? Ohjaaja Ron Howard kommentoi

Disney Plus -sarjasta on huhuiltu.

30.7.2020 08:03

Solo: A Star Wars Story on ensimmäinen melko heikosti lippukassoilla menestynyt Star Wars -elokuva. Se ei myöskään saanut varauksetonta hyväksyntää kaikilta faneilta – tosin myöhemmin elokuva on saanut kannattajia, ja jatko-osan puolesta on kampanjoitukin.

Elokuvan ohjaaja Ron Howard kutsuikin elokuvaa ”maanalaiseksi hitiksi.” Mutta onko sille luvassa jatko-osaa?

– Jatko-osaa ei ole nyt suunnitteilla. On mahtavaa olla osa Star Wars -elokuvaa, joka vaikuttaisi olevan eräänlainen maanalainen hitti – sellaista ei ehkä odottaisi. Elokuvalla on ollut outo matka, Howard mietti.

Elokuva olisi saattanut ehkä menestyä paremmin, jos Disney ei olisi tuonut Star Wars -elokuvia niin tiuhaan tahtiin elokuvateattereihin. Ennen Solo-elokuvaa Star Wars: The Last Jedi oli elokuvateattereissa vain viittä kuukautta aiemmin. The Last Jedin ristiriitainen vastaanotto saattoi niin ikään vähentää katsojien mielenkiintoa Star Wars -universumia kohtaan.

Huhujen mukaan Solo-elokuvassa nähty Donald Gloverin esittämä Lando Calrissian saisi ehkä oman sarjansa Disney Plus -suoratoistopalveluun. Disney ei kuitenkaan ole ainakaan vielä tiedottanut moisesta sarjasta.

Lähde: Screen Rant

Lisää luettavaa