Samaa mieltä? The Clone Wars -tekijä haukkui Rian Johnsonin valinnat The Last Jedissa- ”ei tehnyt kotiläksyjään”

Tämä elokuva herättää vielä jatkossakin keskustelua.

Star Wars: The Last Jedi on luultavasti ristiriitaisimman vastaanoton saanut elokuva uudesta Star Wars -trilogiasta. Osa piti siitä, osa halusi haudata sen alimpaan manalaan.

Vaikka ensi-illasta on jo yli 2,5 vuotta, elokuva herättää edelleen keskustelua. Tällä kertaa aiheesta illmaisi oman mielipiteensä Darth Maulin äänenä The Clone Wars, Rebels ja Solo: A Star Wars Story -sarjoissa toiminut Sam Witwer.

Last Jedi tuntui minusta elokuvalta, jonka oli tehnyt kaveri, joka ei ollut ihan tehnyt kotiläksyjään. Minusta Rian Johnson on lahjakas kaveri, mutta Bruce Lee ei kehittänyt Jeet Kune Doa opettelematta ensin Kung Fua. Star Warsia ei keksitä uudelleen tuntematta ensin Star Warsia. Hän ei antanut vakuuttavaa argumenttia siitä, miksei Luke mennyt auttamaan sisartaan, Witwer kritisoi.

Monet fanit ovat olleet samoilla linjoilla, eivätkä he ole sulattaneet ajatusta siitä, että Luke majailisi erakkona kaukaisella planeetalla auttamatta kapinallisia tai hänen siskoaan Leiaa.

Witwer ei kuitenkaan lytännyt The Last Jedia ihan täysin, sillä hän piti joistain puolista elokuvassa. Niistäkin hän kuitenkin totesi, etteivät ne sovi Star Warsiin. Myös Finniä näytellyt John Boyega on ollut kriittinen The Last Jedia kohtaan. The Force Awakensin leikkaaja Mary Jo Markey ei puolestaan pitänyt Johnsonin ratkaisusta yrittää mitätöidä The Force Awakensin tapahtumat.

Kerroimme aiemmin, että The Last Jedista olisi voinut tulla parempi ilman Disneyn käytäntöä.

Lähde: Cinema Blend

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut