Sairaaladraamasuosikki käynnistää keväällä jo 20. tuotantokautensa – uudelta trailerilta ei puutu draamaa eikä tuttuja kasvoja

Merkittävä etappi edessä.

30.12.2023 20:30

Sairaaladraamasuosikki Greyn anatomia on saavuttamassa kovan virstanpylvään. Sarjan jo 20. tuotantokausi pyörähtää käyntiin ensi keväänä ja nyt siitä on julkaistu myös ensimmäinen videomaistiainen.

Katsojat pääsevät palaamaan jälleen Grey Sloan Memorial -sairaalan kiireisille käytäville viime kaudella esiteltyjen uusien kirurgikokelaiden ja vanhempien tuttujen lääkäreiden kanssa. Traileri kiusoittelee myös viime kauden päättäneiden dramaattisten käänteiden selvittelyä.

Sarjan nimikkohahmoa alusta alkaen esittänyt Ellen Pompeo ja 11. kaudella mukaan hypännyt Kelly McCreary siirtyivät kumpikin viime kauden aikana pois sarjan valokeilasta. Pompeo kuitenkin palaa ainakin hetkeksi näkyvästi rooliinsa, kuten traileri paljastaa, ja hän jatkaa edelleen myös tapahtumien kertojaäänenä.

Myös suomensukuinen Nico Terho jatkaa 19. kaudella esitellyn kirurgiharjoittelija Lucas Adamsin roolissa.

Greyn anatomian 20. tuotantokausi alkaa Yhdysvaltain televisiossa 14. maaliskuuta 2024. Suomen esitysaikataulu ei ole vielä tiedossa, mutta sarjan kaikki edelliset kaudet löytyvät katseltavaksi Disney Plus -suoratoistopalvelun kautta.

Tuore traileri löytyy katseltavaksi alta.

Lisää luettavaa