Scorsesen ikuisuusprojekti toteutumassa – mukana De Niro, Pacino, Pesci ja Keitel

Elokuvassa käytetään mahdollisesti digitaalista nuorennusteknologiaa.

Martin Scorsese voinee huokaista helpotuksesta, sillä The Irishman ja I Heard You Paint Houses -nimellä tunnetulle elokuvaprojektille saatiin lyötyä lukkoon 100 miljoonan dollarin rahoitus ja käytännössä vihreä valo elokuvan etenemiselle. Elokuvan levitysoikeudet Eurooppaan myytiin niin ikään 50 miljoonalla dollarilla.

Raporttien mukaan Robert De Niron, Al Pacinon ja Joe Pescin lisäksi joukkoon liittyisi Harvey Keitel. Keitel on viimeksi ollut Scorcesen ohjattavana Kristuksen viimeinen kiusaus -elokuvassa vuonna 1988.

Pacino ei ole aiemmin tehnyt yhteistyötä legendaarisen ohjaajan kanssa, sen sijaan De Niro ja Pesci olivat molemmat isoissa rooleissa Scorsesen klassikkoelokuvissa Mafiaveljet ja Casino.

The Irishman on ollut ”tuotantohelvetissä” jo vuosia, mutta nyt lopultakin näyttää, että elokuva näkee päivänvalon. Tarina kertoo gangsteri Frank Sheeranin elämästä, jota tulee esittämään Robert De Niro.

Robert de Niro vihjasi viime vuoden lopulla haastattelussa, että elokuvassa käytetään mahdollisesti digitaalista nuorennusteknologiaa, sillä elokuvassa on jaksoja aiemmilta vuosikymmeniltä.

Kuva: Mafiaveljet

Lähde: Page Six

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut