”Se on logistinen painajainen” – Bond-leffan tekeminen oli stressaava ja kahdeksan kuukauden mittainen kokemus Marvel-tähdelle

Pieni rooli, mutta pitkä prosessi.

Dave Bautistan mielestä 007 Spectre -elokuvan tekeminen ei ollut helppoa.

Marvel-elokuvien Draxina tunnettu Bautista esitti vuoden 2015 Bond-elokuvassa Hinx-nimistä kätyriä, joka ottaa yhteen Daniel Craigin esittämän 007:n kanssa. Bautista tulee näyttelemään Craigin kanssa uudestaan Veitset esiin -elokuvan jatko-osassa. The Hollywood Reporterin haastattelussa Bautistaa jututettiin Craigin kanssa uudestaan työskentelemisestä, ja samalla hän kertoi Spectren tuotannosta.

– Olen innostunut, että pääsen työskentelemään uudestaan Danielin kanssa. Ja olen innoissani, että se on paljon, paljon vähemmän stressaavassa ympäristössä, koska Bond-elokuvassa oleminen on vain vaikeaa. Se on stressaavaa. Se on pitkiä päiviä. Se on logistinen painajainen. Liikut maasta toiseen ja toiseen. Se on pitkä ja hidas prosessi. Luulen, että Spectreä kuvattiin melkein vuosi. Roolini ei ollut suuri, mutta olin tekemässä sitä kahdeksan kuukautta. Joten se on pitkä, pitkä prosessi, Bautista muisteli.

Bautista nähdään juuri julkaistun Army of The Dead -elokuvan pääosassa.

Lähde: THR

Aiheeseen liittyvät jutut