Sean Connery palasi eläkkeeltä ja teki pääroolin kammottavassa animaatioelokuvassa – video

5.6.2014 20:35

Sir Sean Conneryn uralle on mahtunut monia tähtihetkiä: James Bondin rooli, Oscar-voitto ja useita muita hittielokuvia eri vuosikymmenillä. Tätä taustaa vasten hänen viimeisen elokuvansa pitäisi olla parempi.

Connery ilmoitti jäävänsä eläkkeelle kun Herrasmiesliiga floppasi vuonna 2003. Nyt veteraaninäyttelijä on nähtävästi pyörtänyt päätöksensä ääninäyttelemällä pääroolin Skotlannin historian ensimmäisessä tietokoneanimaatioelokuvassa, joka kantaa vaatimatonta nimeä Guardian of the Highlands. Alun perin nimellä Sir Billi -tunnetulla elokuvalla on tällä hetkellä viiteen arvosteluun perustuva nolla-arvosana Rotten Tomatoes -verkkosivustolla. Elokuvasta on kirjoitettu pidemmin mm. Dissolvessa, jossa sitä on luonnehdittu Sean Conneryn ”kummalliseksi joutsenlauluksi”.

Connery esittää elokuvassa Sir Billi-nimistä skeittaavaa vanhusta, jota ylämaan eläimet pitävät suojelijanaan. Sir Seania muistuttavan karikatyyrihahmon tehtävänä on pelastaa Bessie Boo -niminen majava. Elokuvan animaatio on melko rujoa verrattuna Hollywood-tekeleisiin ja itse leffa on täynnä viittauksia Conneryn menneisyyteen Bondina

Lähteet: Dissolve, Cartoon Brew

Lisää luettavaa