Shang-Chi-ohjaaja haluaa Jackie Chanin mukaan MCU-elokuvansa jatko-osaan

Tämäpä olisi mahtavaa!

18.12.2021 14:00

Syyskuussa ensi-iltansa saanut Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings oli Marvelin toinen pandemia-ajan teatterijulkaisu. Elokuvasta tuli välittömästi hitti ja se onkin kahminut jo yli 432 miljoonaa dollaria kansainvälisillä lippukassoilla. Jatko-osan esituotanto on siis luonnollisesti polkaistu jo käyntiin.

Elokuvan ohjaaja-käsikirjoittaja Destin Daniel Cretton kertoo tuoreessa haastattelussa, että hänellä on jo myös yksi uusi näyttelijälisäys mielessään. Legendaarisen näyttelijä-taistelulajitaitaja Jackie Chanin saaminen mukaan MCU:n maailmaan olisi hänelle ”elinikäisen unelman toteutuminen”.

Simu Liun päätähdittämällä Shang-Chilla on jo valmiiksi yhteyksiä Chaniin, joten hänen lisäämisensä jatko-osan näyttelijöihin tuntuisi tavallaan myös luonnolliselta. Moni elokuvan taistelukohtaus on ammentanut inspiraatiota Chanin kamppailuelokuvista ja -tyylistä. Lisäksi elokuvan stunttikoordinaattori Brad Allan on yksi 70-luvulla perustetun kansainvälisen Jackie Chan Stunt Team -ryhmän jäsenistä.

Chan on viime vuosina tehnyt elokuvia lähinnä Hong Kongissa. Hänen paluunsa Hollywoodiin suurenluokan Marvel-pätkässä vetäisi siis aivan varmasti suuret massat yleisöä teattereihin. Mikäli studio onnistuu kiinnittämään tähden tulevaan Shang-Chi 2 elokuvaansa, se tietäisi heille varmasti suuria taloudellisia voittoja. Jäämme jännityksellä seuraamaan, kuinka tulevan elokuvan roolitus lähtee etenemään.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings on nyt katseltavissa Disney Plus -suoratoistopalvelussa ilman lisämaksuja.

Lähde: Screenrant

Lisää luettavaa