Shokkipaljastus Mila Kunisin elämästä: ”hän on kanavaras!” – Kaunotar joutumassa oikeuteen?

Mila Kunisin lapsuudenystävä Ukrainasta on haastanut tähtösen oikeuteen raakalaismaisen rikoksensa takia. Syytteen mukaan Kunis varasti Kristina Karon lemmikkikanan 25 vuotta sitten Ukrainassa. Karo pyytää 5 000 dollarin korvausta.

Karo ja Kunis olivat kuulemma leikkineet Karon vanhempien kanatilalla lemmikkikana Doggien kanssa, kun lemmikkikana oli kadonnut. Karon väittämän mukaan Mila olisi myöhemmin paljastanut varastaneensa rakkaan Doggien. Karon tunnelämä meni sekaisin, hän oli täysin rikki ja joutui turvautumaan vuosikausia kestäneeseen terapiaan.

Ei taida kuitenkaan olla yhteensattumaa, että myös Karo päätyi Los Angelesiin etsimään mainetta ja mammonaa. Hän onkin nykyään tunnettu YouTube-hahmo sekä laulaja, joka omien sanojensa mukaan esiintyy kuumimmilla homoklubeilla.

Voi kuitenkin olla, että Karo hakee tempauksellaan vain julkisuutta. Biisit kuten I Love America ja Give Me Green Card kertonevat kaiken naikkosesta. Yrittääkö hän olla pelkkä naispuolinen Borat itäeurooppalaisine stereotypiakliseineen päivineen?

Syytteen mukaan Karon ura on nyt luistunut raiteiltaan, koska joutuu asumaan raa’an kanavarkaan lähellä. Hän ei kuulemma enää kykene jahtaamaan amerikkalaista unelmaa. Poloinen.

Kunisin vastausta odotellessa voitte katsella vaikkapa Kristina Karon musiikkivideon Give Me Green Card -biisistä.

YouTube video

Lähde: A.V. Club

(Episodi/NI)

Aiheeseen liittyvät jutut