Silent Hill -kauhun ohjaajalta näytelty Kaunotar ja hirviö -elokuva – Katso traileri

Uudessa Kaunotar ja hirviö -elokuvassa puhutaan ranskaa. Siksi elokuvan alkuperäisnimikin on La belle & la bête, tutummin siis Beauty and the Beast tai Kaunotar ja hirviö.

Satuprinsessojen valkokangasbuumia jatkava elokuva saa ensi-iltansa ensi vuonna. Suomen aikataulusta ei ole vielä tietoa, mutta Ranskassa ja Saksassa elokuva nähdään jo helmikuussa.

La belle & la bêten traileri on näyttävää fantasiaa, kuten ohjaaja Christophe Gansilta sopii odottaa. Gans on ohjannut elokuvia noin kuuden vuoden välein, ja vaikka kaikissa on ollut ongelmansa, on niitä yhdistänyt mainio ulkoasu ja hyvät ideat. Ohjaajan uusi elokuva on siis aina vähintäänkin kiinnostava tapaus. Gansin aiempia töitä ovat sarjakuvaan pohjautuva toimintaelokuva Crying Freeman – Mafian pyöveli (1995), jännitysseikkailu Susien klaani (2001) ja videopelifilmatisointi Silent Hill (2006).

La belle & la bêten pääosissa nähdään Adelen elämä -elokuvassa (Suomen ensi-ilta 13. joulukuuta) kohahduttanut Léa Seydoux ja ainakin vielä tunnetumpi ranskalaistähti Vincent Cassel (Black Swan).

Elokuvan traileri on tekstittämätön, mutta värikäs kuvasto ja kaikille tuttu tarina puhuvat puolestaan.

(Episodi/JSV)

Aiheeseen liittyvät jutut