Simon Pegg ryyppäsi armottomasti Mission: Impossible III:n kuvauksissa

Simon on avoimena tuoreessa haastattelussa.

Simon Pegg on omien sanojensa mukaan ollut niin ahdistunut Mission: Impossible III -elokuvan kuvauksissa, että alkoi juomaan rankalla kädellä.

Vuonna 2006 julkaistu M:I3 oli brittikoomikon ensiesiintyminen elokuva-franchisessa. Pegg näyttelee elokuvasarjassa Benji-nimistä tietokonevelhoa.

Pegg ahdistui pahasti Tom Cruisen, Philip Seymour Hoffmanin, Laurence Fishburnen ja Ving Rhamesin kanssa näyttelemisestä. Hän tunsi olonsa yksinäiseksi suurtähtien seurassa.

– Muistan, kuinka lähdin kuvaamaan Mission: Impossible III:a. Olin erittäin yksinäinen Beverly Hillsissä sijaitsevassa hotellissa. Panikoin niin pahasti, että aloin juomaan rankasti. Join koko minibaarin tyhjäksi, koska en halunnut tuntea ahdistusta. Olin aivan ihmisraunio siinä vaiheessa, kun minun oli määrä kuvata kohtauksia. Paha ahdistus ja juopottelu sopivat todella huonosti yhteen. Se oli itsetuhoista, Pegg kertoo tuoreessa haastattelussa.

Pegg neuvoo ihmisiä olemaan juomatta ahdistukseen, koska siitä ei seuraa mitään hyvää.

– Kaikki nämä keinot vältellä ahdistusta ovat hetkellisiä. Ne ovat nopeita helpotuksia, eivätkä kuitenkaan auta varsinaisiin ongelmiin. Ne vain patoavat ikävät tunteet syvemmälle. Pian olinkin ongelmissa. Viivytin vain ongelmieni kohtaamista. Se ei ole oikea tie.

Pegg kävi katkaisuhoidossa juuri ennen vuoden 2011 Mission: Impossible – Ghost Protocolin kuvauksia.

Pegg nähdään myös tulevissa Mission: Impossible 7:ssä ja 8:ssa.

Lähde: Film News

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut