Skottinäyttelijältä melkoinen väite kuningatar Elisabetin arkusta – kansa raivostui vihjailusta

Näyttelijä perusteli kommenttiaan ”turvallisuussyillä”.

17.9.2022 20:11

Skotlantilainen näyttelijä Douglas Henshall joutui vastareaktion kohteeksi, kun hän esitti foliohattumaisen väitteen kuningatar Elisabet II:n arkusta.

Sosiaalisessa mediassa heräsi raivokkaita kommentteja, kun somekansa näki Henshallin kommentin Twitterissä. Henshall näet uskoo, ettei kuningattaren ruumista ole arkussa.

Näyttelijä kyseenalaisti, olisivatko surijat jonottamassa arkulle, jos he ”tietäisivät, ettei kuningatar ole arkussa”.

– Vai tietävätkö he, ja se on vain symbolista, näyttelijä pohti Twitterissä.

Jotkut Henshallin seuraajista olivat raivoissaan kommentista, ja pyysivät häntä olemaan ”tuhoamatta” surijoiden kokemusta ”skeptisyydellään”. Näyttelijä puolestaan väitti esittäneensä ”aidon kysymyksen”, koska hän oli huolissaan asiaan liittyvästä turvallisuusriskistä.

– Douglas, lopeta valheiden ja salaliittoteorioiden levittäminen, yksi henkilö vastasi.

– Onpa hän siellä tai ei, jokaiselle siellä olevalle henkilölle on sosiaalinen välttämättömyys osoittaa kunnioitusta. Älä tuhoa tätä kokemusta skeptisyydellä, toinen twiittasi.

– Dougie, jos aiot twiitata tällaisia ​​juttuja, anna ainakin jotain sen tueksi. Ilman, että annat linkkejä väitteeseesi, sinä vain kuulostat oudolta, kolmas tykitteli.

Douglas vastasi joihinkin twiitteihin:

– En tietenkään tiedä, mutta en voi kuvitella hänen olevan siellä – puhtaasti turvallisuussyistä, Douglas tuumi.

Kymmenet tuhannet surijat ovat jonottaneet kuningattaren arkulle Westminster Hallissa. Jono on venynyt väitetysti jopa kahdeksan kilometrin pituiseksi.

Viranomaiset odottavat yli 750 000 ihmisen vierailevan arkun luona, ennen kuin kuningatar Elisabetin hautajaiset alkavat maanantaina kello 13 Westminster Abbeyssa. Osallistujiksi odotetaan 2000 vierasta.

Douglas Henshall on skotlantilainen televisio-, elokuva- ja teatterinäyttelijä. Hänet tunnetaan parhaiten rooleistaan professori Nick Cutterina scifisarjassa Primeval sekä etsivä Jimmy Pérezinä rikosdraamassa Shetland. Alla kuva Henshallista Shetland-sarjassa.

Lue myös: Elisabet II:sta on tehty monta fiktiivistä elokuvaa ja sarjakin – tässä parhaat! – Episodi.fi

Lähde: Mirror, Wikipedia

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa