Squid Game -tähti halajaa Hollywoodiin: ”Oikeanlaisen tarjouksen ilmetessä suuntaan ilomielin ulkomaille.”

Sarja pitää edelleen kärkisijaa Suomen Netflix-listalla.

Eteläkorealainen Squid Game nousi yllättäen koko maailmaa kiinnostavaksi hittisarjaksi. Nyt yksi sen päätähdistä, Lee Jung-jae, on kertonut Varietylle antamassaan haastattelussa, että Hollywoodin valloittaminen ei ole lainkaan poissuljettu vaihtoehto hänen tulevaisuutensa urapolulla.

”En odottanut tämän luokan suosiota astuessani mukaan Squid Gameen”, hän kertoo. Leellä on takanaan parin vuosikymmenen ura näyttelijänä. Alkuaikana häntä nähtiin paljon romanttisissa rooleissa, mutta viime vuosina hän on kallistunut enemmän rosoisten rontti-hahmojen puoleen. Hänen Squid Game -hahmonsa Gi-hun on yksi pahoihin velkoihin ajautuneista pelaajista, jotka on kutsuttu osallistumaan erilaisista lastenleikeistä koostuvaan, armottoman brutaaliksi paljastuvaan peliturnaukseen.

Lee on parhaillaan ohjaamassa ensimmäistä elokuvaansa, trilleriä nimeltä Namsun. Hän on pystynyt menestyksensä ansiosta levittämään siipiään myös ravintola-, kiinteistö- ja sisustusaloille – herralla on siis todella monta rautaa tulessa. Hän ei kuitenkaan aio siirtyä lopullisesti kameran taakse tai muille työsaroille, sillä näyttelijäntyö on edelleen hänen suurin kiinnostuksen kohteensa.

Vaikka tarjouksia Hollywood-tuotannoista ei vielä ole hänen suuntaansa saapunut, Lee on omien sanojensa mukaan kuitenkin enemmän kuin valmis tarttumaan tilaisuuteen sopivan projektin ilmaantuessa vastaanotettavaksi. ”Se olisi varmastikin hauskaa.”

Kahdeksan jakson mittainen Squid Game on katsottavissa kokonaisuudessaan Netflixissä.

Aiheeseen liittyvä video

Aiheeseen liittyvät jutut