Star Wars: Rogue One -ohjaajalla oli salaisuus – ei halunnut George Lucasin näkevän

Kuvauksissa voi olla monenlaisia paineita.

Vaikkakaan George Lucas ei virallisesti enää ole Star Wars -saagan puikoissa, häntä kuitenkin kunnioitetaan uusien elokuvasarjan ohjaajien parissa. Gareth Edwards kertoi nyt, miten hän oli joutunut salaamaan erään asian Lucasilta.

– Hän tuli vierailemaan Pinewoodin studioilla ennen kuin aloitimme kuvaamisen. Vähentääkseni niskassamme olevia paineita, minulla oli työhuoneessa julisteita aiemmista Star Wars -spin-offeista – Caravan of Courage: An Ewok Adventuresta ja Star Wars Holiday Specialista. Päätavoitteeni oli estää häntä näkemästä niitä, toinen tavoitteeni oli saada hänet pitämään elokuvasta, Edwards paljasti.

Ohjaajan tarkoituksena oli siis muistuttaa itseään siitä, että aiemmat yritykset tehdä spin-offeja ovat olleet varsin kauheita, joka puolestaan antoi itseluottamusta siihen, että hän pystyisi parempaan. Hän ei kuitenkaan Lucasin reaktion pelossa halunnut näyttää metodiaan parempaan itsetuntoon.

– George Lucas on jumala. Ilman häntä tätä mitään ei olisi olemassa. Totta puhuen vaihtaisin hänen positiivisen arvionsa kenen tahansa muun arvioon maailmassa, Edwards vielä lisäsi.

George Lucas raportoidusti piti elokuvasta – kuten myös suurin osa yleisöstä.

Lähde: Cinema Blend

Aiheeseen liittyvät jutut