Star Warsin palkkionmetsästäjä Boba Fett saamassa oman elokuvansa?

7.1.2014 16:30

Ohjaaja Jon Schnepp väittää, että hänellä on varmaa sisäpiiritietoa Disneyn suunnitelmista tehdä Boba Fettistä oma spin-offinsa.

Kuva: Jedin Paluu (1983)

Nicolas Cagen ja Tim Burtonin filmaamatta jääneestä Teräsmies-elokuvasta kertovan, tänä vuonna julkaistavaksi suunnitellun dokumentin ohjaaja Jon Schnepp (Metalocalypse-animaatiosarja) on esittänyt mielenkiintoisia väitteitä AMC Movie Talkin haastattelussa.

Schneppin mukaan hän nimittäin tietää sisäpiirilähteidensä kautta, että Disney aikoo tehdä Star Wars -universumin palkkionmetsästäjähahmo Boba Fettistä oman elokuvansa.

”Yksi tulevista spin-offeista tulee kertomaan Boba Fettistä. Tiedän sen varmuudella. En tule koskaan paljastamaan lähdettäni, mutta sen verran voin sanoa, että elokuvan tulee käsikirjoittamaan Lawrence Kasdan”, Schnepp oli kertonut AMC Movie Talkille.

Aikoinaan Imperiumin vastaiskun ja Jedin Paluun käsikirjoittanut Kasdan on myös tulevan Star Wars: Episode VII -elokuvan käsikirjoittaja.

Huhut Star Wars -mytologian yksittäisiin hahmoihin keskittyvistä spin-off-elokuvista lähtivät liikkeelle sen jälkeen, kun Disney paljasti viime helmikuussa suunnittelevansa Star Wars -saagan tarinan jatkamisen lisäksi myös itsenäisiä Star Warsin maailmaan sijoittuvia elokuvia.

Jää nähtäväksi, pitävätkö Schneppin väitteet paikkaansa, mutta Boba Fett taitaa olla Star Wars -fanien keskuudessa sen verran suosittu hahmo, ettei ajatus palkkionmetsästäjälle pyhitetystä omasta elokuvasta välttämättä aivan tuulesta temmattukaan ole.

J.J. Abramsin ohjaama Star Wars: Episode VII ilmestyy jouluna 2015.

(Episodi/JS)

Lisää luettavaa