Starship Troopers -kirjoittajan tieteisromaanista tekeillä televisiosarja

Tieteiskirjailija Robert Heinleinin klassikkoromaanista tehdään televisiosarja.

Robert Heinleinin romaanista Stranger in a Strange Land kehitellään uutta televisiosasarjaa Syfy-kanavavalle. Syfy on yhdysvaltalainen scifiin ja kauhuun keskittynyt kaapeli- ja sateliitti televisiokanava. Euroopassa kanava käyttää edelleen vanhaa nimeä Sci-Fi Channel.

Heinlein tunnetaan myös romaanista Starship Troopers (1959), josta Paul Verhoven ohjasi jo klassikoksi muodostuneen tieteiselokuvan.

Vuonna 1961 ilmestynyt Stranger in a Strange Land kertoo tarinan Mars-planeetalla varttuneesta Valentine Michael Smithistä, joka saapuu maahan nuorena aikuisena. Romaanissa on viittauksia hippikulttuuriin, ja sen on sanottu ennustaneen monia 1960-luvun suuntauksia ja liikkeitä.

Stranger in a Strange Land on tieteiskirjallisuuden mestariteos, ja se myös sattuu olemaan minun suosikkikirjani ikinä!”, kertoo sarjaa tuottavan NBC Universal Cable Entertainmentin johtaja Bonnie Hammer.

”Tarina on ajaton, ja se heijastelee nykypäivää enemmän kuin koskaan. Fanina en malta odottaa sen heräävän eloon maailmanlaajuisena televisiotapahtumana.”

Lähde: Deadline