Steven Spielberg kiinnostunut 80-luvun scifi-kulttiklassikon uusioversiosta

Viimeinen suuri seikkailija, eli The Last Starfighter oli monen lapsen suosikkileffoja 80-luvulla – allekirjoittanut mukaanlukien. /Film haastatteli käsikirjoittaja Gary Whittaa (After Earth, The Book of Eli), joka paljasti, että Hollywood on halunnut tehdä tämän remaken jo pidempään.

”Minä olen yksi näistä pitkän listan ihmisistä, jotka voisivat vaikka tappaa, että voisimme tuoda elokuvan takaisin katsojille. Tuntuu siltä, että elokuvan oikeudet ovat mahdottomuus hankkia. Mutta jos on jotain mitä tämä elokuva minulle opetti, niin ikinä ei pidä luopua uskosta, kaikki on mahdollista. Jopa Hollywoodissa”, Whitta kertoo.

Elokuvan oikeudet kuuluvat käsikirjoittaja Jonathan R. Betuelille. Näyttelijä Seth Rogen sekä legendaarinen ohjaaja Steven Spielberg ovat molemmat yrittäneet hankkia elokuvan oikeuksia jo vuosikausia.

Vuonna 1984 ensi-iltansa saanut Viimeinen suuri seikkailija kertoo nörttipoika Alex Rogenista, joka on mestari Starfighter-nimisessä pelissä. Paljastuukin, että pelin on luonut ulkoavaruuden vieras rotu, tarkoituksenaan rekrytoida uusia taistelijoita intergalaktiseen sotaan. Elokuvaa hehkutettiin aikoinaan sen sisältämien aikaansa edellä olevien tietokonegrafiikoiden ja -efektien takia.

Alla elokuvan alkuperäinen traileri.

Lähde: Screen Rant

(Episodi/NI)

Aiheeseen liittyvät jutut