Stripparielokuvan jatko-osassa tanssijat lähtevät tien päälle

Vaikka Channing Tatum onkin puhunut, että koko Magic Mike -kaarti palaisi tanssimaan myös elokuvan jatko-osaan, on ohjaaja Greg Jacobs The Playlistille antamassaan haastattelussa vähän jäähdytellyt tätä tietoa.

Monien Steven Soderberghin elokuvien tuottajana toiminut Jacobs kertoo haastattelussa, että Matthew McConaughey ei tule uusimaan rooliaan miesstrippareiden isähahmona Dallasina. Sen sijaan ohjaaja varmistaa, että Tatum, Matt Bomer ja Joe Manganiello ovat mukana myös jatko-osassa.

Jacobsin mukaan Magic Mike XXL tulee myös olemaan hyvin erilainen kuin ensimmäinen, mikäli joku epäili tekijöiden lähtevän toistamaan samaa kaavaa. Ohjaaja paljastaa, että kyseessä on road movie, mutta ei voi sanoa tarinasta sen enempää.

Soderbergh toimii Magic Mike XXL:ssä sekä kuvaajana, kameraoperaattorina että leikkaajana, ja monet ovatkin epäilleen tämän myös haamuohjaavan koko elokuvan. Jacobs kuitenkin sanoo, että ei missään nimessä ole huolissaan tästä, sillä heidän yhteistyönsä on aina ollut hyvin hedelmällistä ja ennen kaikkea hauskaa.

Reid Carolinin ja Channing Tatumin käsikirjoittaman elokuvan kuvaukset alkavat tässä kuussa, ja sen ensi-ilta on 1.7.2015.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut