Stripparielokuvan tähti ei kerta kaikkiaan malta pitää vaatteita päällä

9.6.2015 12:28

Channing Tatum ei malta pitää vaatteita päällä muiden hyvävartaloisten stripparikavereidensa tai lähinnä heitä esittävien näyttelijöiden kanssa. Magic Mike XXL tarjoaa silmänruokaa jokaiseen makuun, kun Tatumin lisäksi uusia tanssiliikkeitä esittelevät Matt Bomer, Joe Manganiello, Kevin Nash ja Adam Rodriguez, jotka nähtiin myös Tatumin omiin kokemuksiin pohjautuneessa Magic Mike -elokuvassa. Ennakkoarvioista poiketen vuonna 2012 ilmestynyt draamakomedia ei ollut pelkkää Chippendales-hurmaa, ja menestys oli taattu.

– Olin 19-vuotias, kun kuulin radiomainoksen, jossa etsittiin strippareita. En ollut koskaan tehnyt mitään niin kahelia, joten menin koe-esiintymiseen. Tanssin ja riisuin vaatteeni työkseni seuraavan kahdeksan kuukauden ajan. Strippiklubi oli villi huumeiden, seksin ja rockin täyttämä paikka, etenkin minun ikäiselleni nuorelle miehelle, Tatum muisteli tanssijan uraansa pari vuotta sitten.

Tosielämän kokemus tuli elävästi mieleen kuvauksissa.

– Aloin katua elokuvaan suostumista sinä päivänä, kun jouduin lavalle strippaamaan. En pitänyt siitä edes silloin, kun tein sitä työkseni. Toivoin aina esityksen olevan ohi mahdollisimman nopeasti. Pidän esiintymisestä sinänsä, mutta riisuminen ihmisten edessä tuntuu oudolta. En tunne itseäni lainkaan seksikkääksi.

Hän vakuuttaa, että XXL tarkoittaa juuri sitä, miltä se kuulostaakin. Asian voi varmistaa vain yhdellä tavalla.

– Miesstrippareiden ensimmäinen sääntö on, että mitään ei saa antaa ilmaiseksi, kun löytyy asiakkaita, jotka ovat valmiit maksamaan paljaan pinnan näkemisestä. Otamme siis elokuvassa vaatteemme pois rahaa vastaan, sanoo Tatum CinemaConissa Las Vegasissa.

Elokuva sijoittuu kolmen vuoden päähän siitä, kun Mike (Tatum) lopetti uransa tanssijana. Hän kuitenkin lähtee stripparimessuille Etelä-Carolinaan muiden vähäpukeisten Kings of Tampa -ryhmän tanssijoiden kanssa ja suostuu vielä yhteen veret seisauttavaan esitykseen.

Steven Soderbergh, joka ohjasi Magic Miken, toimi jatko-osan kuvaajana ja tuottajana. Ohjaajana on Soderberghin elokuvissa pitkään apulaisohjaaja toiminut Gregory Jacobs. Uutena kasvona nähdään Jada Pinkett Smith, joka näyttelee strippiklubin omistajaa.

Johanna Juntunen, Las Vegas

Magic Mike XXL tulee ensi-iltaan 3. heinäkuuta.

Lisää luettavaa