Suomalaisohjaaja AJ Annila tekee ensimmäisen englanninkielisen elokuvansa – pääosissa Famke Janssen ja Michael Nyqvist

Suomalainen elokuvaohjaaja Antti-Jussi Annila (Sauna, Jadesoturi) tekee ensimmäisen englanninkielisen elokuvansa. Elokuva tulee olemaan trilleri, ja sen nimi on Every Good Boy Does Fine. Elokuvassa näyttelevät Famke Janssen (X-Men) ja Michael Nyqvist (Miehet jotka vihaavat naisia).

5.5.2015 22:51

Every Good Boy Does Fine kertoo nuoresta pojasta nimeltä Brian, joka on niin hyvä soittamaan pianoa, että hänellä on mahdollisuus tulla seuraavaksi mestaripianistiksi. Hän kuitenkin inhoaa harjoittelemista, kunnes tapaa musiikkiprofessorin Andersonin, josta tulee Brianin opettaja ja isähahmo. Anderson sattuu kuitenkin olemaan oikeasti muusikkoja tappava sarjamurhaaja. Elokuvasta tulee hahmojen välinen kissa ja hiiri -leikki.

Every Good Boy Does Finen kuvaukset alkavat heinäkuussa. Elokuvan johtava tuottaja Tannaz Anisi kertoi elokuvasta näin: ” Every Good Boy Does Fine on omaperäinen, hienostunut käsikirjoitus täynnä jännitystä. Käsikirjoitus sopii täydellisesti AJ Annilalle, jolla on uniikki visuaalinen tyyli, ja lisäksi hän rakastaa leikitellä eri genreillä.”

Elokuvan yhdysvaltalaiset tuottajat tekevät yhteistyötä ruotsalaisen jälkituotantoyhtiö The Chimney Groupin Frederik Zanderin kanssa ja suomalaisen Solar Filmsin Jesse Fryckmanin kanssa.

Kuva: Hemlock Grove

Lähde: Coming Soon

(Episodi/LV)

Lisää luettavaa