Suosittu Hollywood-näyttelijätär: ”luen käsiksiä pilvessä”

68-vuotias Susan Sarandon on rakastetuimpia Hollywoodin näyttelijättäriä. Muun muassa Thelmassa ja Louisessa näytellyt sähäkkä veteraani kertoo kuinka ”maailma olisi parempi paikka, jos ihmiset käyttäisivät alkoholin sijaan kannabista”.

Taannoisessa legendaariselle High Times -lehdelle antamassaan haastattelussa Sarandon ihmettelee sitä, kuinka vain harva USA:n osavaltio on laillistanut marijuanan.

”On absurdia miksei sitä laillisteta. Voimme lukea artikkeleita kuinka lääkekannabis auttaa lapsia, joilla on hengenvaarallisia kohtauksia. Se auttaa myös sotaveteraaneja traumoissaan. Ja se on ihana tapa sosialisoida ihmisten kanssa.”

Vuonna 2013 Susan kertoi Watch What Happens Live -show’n Andy Cohenille kuinka hän on ollut pilvessä palkintogaaloissa, sekä kuinka pilvi auttaa näyttelijätärtä keskittymään työhönsä.

”En ole ikinä työskennellyt pilvessä, tai kuvannut pilvessä. Mutta olen lukenut käsikirjoituksia pilvessä, ja olen saanut aivan erilaisen perspektiivin tarinoihin. Se on pilven paras puoli: jos työskentelet paljon, jos sinulla on erittäin kiireinen elämäntyyli, niin pilvi on loistava keino rentoutua. Se auttaa minua hidastamaan tahtia ja olla hetken hiljaa.”

Vuonna 2010 tähti paljasti olevansa huumeista erittäin avoin kolmelle lapselleen.

”Rakastan taikasieniä ja olen käyttänyt niitä erittäin onnistuneesti. Vihaan kuitenkin kaikkea kemiallista. En pidä LSD:stä, en ekstaasista”, Sarandon kertoi brittiläiselle The Observerille. ”Pidän poltettavista aineista. Jokainen meistä on piuhoitettu eri tavoin. Jotkut voivat tehdä sellaista mitä toiset eivät kykene tekemään. Tämän kerron lapsilleni. Jotkut huumeet voivat tappaa sinut, toiset eivät ole edes testaamisen arvoisia. Jotkin taas ovat todella hauskoja, joten puhukaa minulle ennen kun käytätte jotain.”

Episodi ei tietenkään suosittele huumeita kenellekään. Jokainen pedatkoon petinsä kuten tahtoo.

Lähde: Film-news.co.uk

(Episodi/NI)

Aiheeseen liittyvät jutut