Suosittuun mangaan pohjautuva elokuva saamassa huippuohjaajan?

Käsikirjoittaja-ohjaaja Shane Black oli pitkään kiinnitetty ohjaamaan Death Note -mangaan perustuva elokuva, jonka hän käsikirjoitti yhdessä Anthony Bagararozzin ja Charles Mondryn kanssa. Muiden töiden takia Black kuitenkin jätti projektin, ja se jäi ilman ohjaajaa.

Nyt The Tracking Board -sivusto kuitenkin tiedottaa, että Gus Van Sant (Milk, Good Will Hunting) olisi tulossa paikkaamaan Blackin jättämää aukkoa. Oikeudet omistava Warner Bros. ei kuitenkaan ole vielä vahvistanut tietoa, joten siihen kannattaa vielä suhtautua vain huhuna.

Tsugumi Ohban kirjoittama ja Takeshi Obatan kuvittama manga ilmestyi vuosina 2003-2006 ja kertoo lukiolaispojasta, joka löytää mystisen muistikirjan, joka antaa tälle voiman tappaa kenet tahansa maailmassa. Poika alkaa käyttää kirjaa tappakseen pahoina pitämiään ihmisiä tehdäkseen maailmasta paremman paikan.

Mangasta on jo aiemmin tehty anime-sarja ja kolme elokuvaa. Warner Bros. on yrittänyt saada englanninkielistä versiota tehtyä jo pitkään ja käsikirjoitusta on käynyt tekemässä parikin kirjoittajaa ennen Blackia, Bagarozzia ja Mondrya.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät jutut