Supernatural-tähti mukaan Alec Baldwinin lännenelokuvaan – ”Vihdoin länkisääreni ovat elementissään!”

Kaupungissa on uusi sheriffi.

Supernatural päättyi viime vuoden lopulla ennätyksellisen 15 tuotantokauden jälkeen, mutta sarjan pääkaksikko ei ole jäänyt lepäämään laakereillaan. Jared Padalecki tähdittää tämän kuun lopulla Yhdysvalloissa toisen tuotantokautensa aloittavaa Walker-lännensarjaa ja nyt myös hänen entinen aisaparinsa Jensen Ackles on suuntaamassa kohti Amerikan lakeuksia. Ackles ilmoitti eilen illalla olevansa kiinnitetty Rust-nimisen lännenelokuvan näyttelijäkaartiin.

Rust on Alec Baldwinin tuottama ja tähdittämä kertomus pahamaineisesta lainsuojattomasta Harland Rustista (Baldwin), joka joutuu riskeeraamaan vapautensa lapsenlapsensa (Brady Noon) joutuessa vakaviin ongelmiin lain kanssa. Heitä jahtaamaan lähtevät sheriffi Wood Helm (Ackles) ja palkkionmetsästäjä Fenton ”Preacher” Lang (Travis Fimmel). Elokuvan ohjauksesta ja käsikirjoituksesta vastaa Joel Souza.

Texasista kotoisin oleva 43-vuotias Ackles on ollut päivityksensä mukaan kuvaamassa elokuvaa jo parin viikon ajan ja kuvaakin projektia ”unelmiensa täyttymykseksi”. Ennen tätä rooliaan hän vei päätökseen osuutensa The Boys -hittisarjan kolmannen tuotantokauden osalta: hänet tullaan näkemään kyseisessä sarjassa Soldier Boy -nimisen supersankarin roolissa.

Kaikki Supernatualin tuotantokaudet ja The Boysin kaksi ensimmäistä kautta ovat katsottavissa Amazon Prime ja Viaplay-suoratoistopalveluissa.

Lähde: Deadline

Aiheeseen liittyvät jutut