Supernatural-tähti nousi bestseller-runoilijaksi vain reilussa viikossa – uutuuskirja katoaa kauppojen hyllyiltä yhdessä hujauksessa

Onnittelut ovat paikallaan.

21.10.2021 17:30

Suositussa Supernatural-sarjassa 12 tuotantokauden verran mukana ollut Misha Collins julkaisi viime viikolla 12. lokakuuta debyyttirunokirjansa Some Things I Still Can’t Tell You. Hieman reilussa viikossa kirja on kivunnut jo arvostetun New York Times -lehden myydyimpien Paperback Trade Fiction -teosten listalle sijalle neljä. Amazonissa se pitää tällä hetkellä runokirjojen kärkisijaa ja amerikkalaisten kirjakauppojen hyllyiltä se on viety käsistä koko maan laajuisesti.

Kirja pitää sisällään 144-sivuisen kokoelman runoja, jotka 47-vuotias näyttelijä-aktivisti on kirjoittanut eri elämänvaiheidensa aikana viimeisen 20 vuoden kuluessa. Joukosta löytyy myös runo, joka on kirjoitettu hänen Supernatural-hahmonsa enkeli Castielin näkökulmasta, joskaan Collins ei tahdo paljastaa mikä kirjoitelmista se tarkalleen ottaen on. Sarjan faneilla on siis jännittäviä lukuhetkiä edessään heidän yrittäessään tehdä salapoliisin työtä tämän tiimoilta.

Some Things I Still Can’t Tell You ei ole kuitenkaan Collinsin ensimmäinen kirjoitusprojekti. Hänen yksittäisiä runojaan on printattu luettavaksi jo vuonna 2008 Columbia Poetry Review #21 -julkaisussa. Vuonna 2019 hän julkaisi silloisen vaimonsa Vicki Collinsin kanssa kirjoittamansa keittokirjan The Adventurous Eaters Club: Mastering the Art of Family Mealtime.

EW:lle antamassaan haastattelussa Collins sanoo kirjoittavansa runoja pääasiallisesti itseään varten ja käsitelläkseen elämänsä tapahtumia. Huomattuaan lopulta runoja kasaantuneen kunnioitettavan määrän, hän tahtoi ”kietoa kaiken kauniiseen pakettiin ja vapauttaa sen maailmaan”. Suomalaiset lukijat voivat tilata Some Things I Still Can’t Tell You -kirjan itselleen esimerkiksi Amazonin kautta.

Supernaturalin kaikki 15 tuotantokautta ovat nähtävillä Amazon Primessa sekä Viaplayssä. Alla sarjan traileri.

Lähde: Entertainment Weekly, Nerds & Beyond

Lisää luettavaa