Taikasauvat esiin, uusi Ihmeotukset: Dumbledoren salaisuudet -traileri on täällä!

Enää reilu kuukausi ensi-iltaan.

28.2.2022 17:45

Edellinen Ihmeotukset-elokuva, Grindelwaldin rikokset, ilmestyi vuonna 2018 ja heitti loppupaljastuksellaan koko velhomaailman fanikunnan villien teoriamyllyjen kurimukseen. Pian on kuitenkin vihdoin aika saada kysymyksiin vastauksia, kun Dumbledoren salaisuudet saapuu huhtikuussa elokuvateattereihin. Nyt elokuvasta on julkaistu upouusi traileri sekä juliste.

Traileri on täynnä visuaalista hienoutta: loitsut halkovat ruutua, räjähdyksiä ja takaa-ajoja on runsain mitoin sekä ihmeotukset tekevät toki esiintymisensä nekin. Pääsemme myös näkemään kuinka Dumbledore (Jude Law) lähtee kokoamaan ensimmäistä kaartiaan pimeän voimia vastaan ja kuinka Mads Mikkelsen astuu täyttämään Johnny Deppin saappaita Gellert Grindelwaldina.

Monen kulmakarvoja saattaa kuitenkin myös nostattaa päähahmo Newt Scamanderin (Eddie Redmayne) naisystävän Tina Goldsteinin (Katherine Waterston) puuttuminen tästäkin markkinointimateriaalista. Häntä ei nähty edellisessä joulukuun trailerissa eikä Tina saanut myöskään omaa hahmojulistettaan viime viikoolla, vaikka Warner Brothers julkaisi niitä jopa 18 kappaletta. IMDb:n mukaan Waterston on kuitenkin osana tämänkin elokuvan näyttelijäkokoonpanoa eikä hänen poissaoloaan ole julkistettu mitenkään, joten todennäköisesti tällä tempauksella pyritään pohjustamaan jonkinlaista suurempaa ja dramaattisempaa juonikuviota.

Ihmeotukset: Dumbledoren salaisuudet saa ensi-iltansa Suomessa 8. huhtikuuta. Katso tuore traileri alta.

 

Lisää luettavaa