Tällainen on The Walking Dead -sarjan kauden 8 juonikuvaus – lähtöasetelmat paljastettiin

Ainakin hehkutusta piisaa.

6.9.2017 07:02

The Walking Dead -sarjaa päästään seuraamaan jälleen 23. lokakuuta Fox-kanavalta. Tilanne jäi kutkuttavaan tilanteeseen – Rick ja selviytyjät aloittavat lopulta vastarinnan Negania vastaan. Alla AMC:n julkaisema juonikuvaus kauden lähtöasetelmista.

Viime kautena Rick Grimes ja hänen ryhmänsä selviytyjiä kohtasivat kuolettavimman haasteensa tähän mennessä. Alexandrian mukavuudet saivat heidät herpaantumaan, kunnes maailma muistutti heitä siitä, kuinka brutaali se voi olla.

Neganin hallinnan ja vaatimusten alla Rick tunsi itsensä voimattomaksi ja ajoi ryhmän tottelemaan. Mutta kun hän näki, ettei Negan kuuntele järjen ääntä, Rick alkoi keräämään yhteen yhteisöjä, jotka ovat Pelastajien vaikutuspiirissä. Hilltopin ja Kuningaskunnan tuella heillä on lopulta tarpeeksi tulivoimaa haastaakseen Pelastajat.

Tänä kautena Rick avaa ”kaikki peliin sodan” Negania ja hänen joukkojaan vastaan. Pelastajat ovat suurempi, paremmin varusteltu ja säälimättömämpi ryhmä, mutta Rick ja yhdistyneet yhteisöt taistelevat paremman tulevaisuuden puolesta. Taistelulinjoja piirretään samalla kun Rickin joukot aloittavat nopeasti toimivan, toiminnantäyteisen hyökkäyksen.

Tähän asti selviytyminen on ollut Rickin ja ryhmän keskeisin tavoite, mutta se ei ole tarpeeksi. Heidän täytyy taistella ottaakseen takaisin vapautensa, jotta he voivat elää. Jotta he voivat jälleenrakentaa. Ja kuten missä tahansa taistelussa, tappioita ei voi välttää. Kuolonuhreja. Mutta Rickin johtaessa Alexandrian joukkoja, Maggien johtaessa Hilltopia ja King Ezekielin johtaessa Kuningaskuntaa – Neganin ja Pelastajien ote maailmasta saattaa lopulta kohdata loppunsa.

Lähde: Moviefone

Lisää luettavaa