Tältä näyttää odotettu Obi-Wan Kenobi -sarja – katso ensimmäiset viralliset kuvat!

Obi-Wan Kenobi

Aika kaivella jedikaavut kaapista esiin.

Tähtien sota -fanien suuresti odottama uusi Disney Plus -sarja Obi-Wan Kenobi saapuu suoratoistopalveluun 25. toukokuuta alkaen. Kyseinen päivämäärä on sopivasti myös Star Wars: A New Hope -elokuvan 45. julkaisuvuosipävä. Nyt Kenobi-sarjasta on julkaistu esimmäiset viralliset kuvat lievittämään (?) odottajien pitkää aikaa.

Entertainment Weekly paljasti viimeisen fyysisen numeronsa kannen, jossa komeilee parrakas jedikaapuinen Ewan McGregor. Kädessään Kenobi pitelee sinistä valomiekkaa ja kuvan taustalta voi bongata myös Tatooine-hiekkaplaneetan kaksi aurinkoa.

EW julkaisi upean kansikuvansa lisäksi myös ensimmäiset still-kuvat tulevista jaksoista. Kuvista voi bongata McGregorin nimikkohahmon lisäksi myös ”armottoman kunnianhimoinen” Imperiumin inkvisiittori Revan (Moses Ingram). Myös McGregorin aiemman aisaparin Hayden Christensenin on varmistettu palaavan sarjassa Anakin Skywalkerin/Darth Vaderin rooliin. Samoin The Mandalorianissa liveaction ensi-esiintymisensä tehnyt Rosario Dawsonin esittämä Ahsoka Tano tullaan näkemään tässä tuotannossa myöskin. Näissä ensimmäisissä Kenobi-kuvissa heitä ei kuitenkaan vielä paljasteta.

Lisää kuvia nähtävillä EW:n sivuilla.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut