Tämä seksikohtaus jää taatusti mieleen: ”Hän oli oikeasti sisälläni”, vitsaili komedian naistähti – vastanäyttelijänä Peacemaker-köriläs

IMDb-arvosana 6,2.

Ihan yössä (Trainwreck) on hupaisa elokuva, joka osoittaa Amy Schumerin koomikonkyvyt. Stand up -koomikkonakin tunnettu Schumer paitsi näyttelee pääosaa myös vastaa käsikirjoituksesta.

Schumerilla ja useiden komedialeffojen menestystekijällä Judd Apatow’lla (40 v. ja neitsyt, Paksuna) on samantyyppinen huumorintaju, joten heidän yhteistyönsä toimii mainiosti.

Stand up -koomikot ammentavat juttunsa yleensä omasta persoonastaan, ja ehkäpä siksi Schumerin esittämä päähenkilökin on nimeltään Amy. Yksiavioisuuden nimiin vannova ikisinkku hyppii baarista ja suhteesta toiseen ja nauttii elämästään. Sitten hän kohtaa Bill Haderin esittämä urheilulääkärin.

Ihan yössä noudattelee romanttisten komedioiden tuttua kaavaa, mutta roolihahmot ja käsikirjoitus ovat niin kekseliäitä, että elokuva ei tunnu lainkaan kliseiseltä. Komediallisen tykityksen lisäksi elokuvassa on osuvia havaintoja ihmissuhteista.

Elokuvasta jäi monille mieleen hupaisa seksikohtaus. Siinä Schumerin vastanäyttelijänä on Peacemaker-sarjan tähti, painijakin tunnettu John Cena.

Schumer väitti australialaisen radiokanavan haastattelussa, että kohtauksessa seksiä harrastettiin oikeasti.

”Hän oli oikeasti sisälläni. Painijat eivät näköjään teeskentele”, Schmumer heitti.

Elokuvassa myös näyttelevä Bill Hader komppasi Schumeria:

”Cena ei ymmärtänyt koko näyttelemisjuttua. Se oli hänen ensimmäinen seksikohtauksensa.”

Kyseessä oli tietenkin pelkkä vitsi. Ei elokuvissa seksiä harrasteta oikeasti. Ellei sitten kyseessä ole pornoelokuva.

Ihan yössä kuuluu tällä hetkellä Netflixin valikoimiin. Katso kohtaus alta. Jos video ei näy alla, klikkaa tästä.

YouTube video