Tämän kesän suurimmat flopit listattu

Tomorrowland

Hypable-sivusto on tutkinut tänä kesänä ilmestyneiden elokuvien tuottoja ja koonnut listan elokuvista, jotka floppasivat eniten rahallisessa mielessä. Samalla sivusto on laskenut suurin piirtein, kuinka paljon elokuvat tuottaneet studiot tulevat häviämään rahaa. Alla on tämän kesän suurimmat flopit.

Tomorrowland – A World Beyond

George Clooneyn tähdittämä tieteiselokuva oli suuri rahallinen menetys Disneylle. Elokuvan budjetti oli 190 miljoonaa dollaria (markkinointikulut eivät ole mukana budjeteissa). Maailmanlaajuiset tulot olivat noin 208 miljoonaa dollaria. Disney tulee häviämään noin 120-150 miljoonaa dollaria elokuvan takia.

Fantastic Four

Ihmenelosten uusi elokuva floppasi pahasti elokuussa. Kriitikoiden inhoaman elokuvan budjetti oli 125 miljoonaa, kun sen tuotot tähän mennessä ovat olleet noin 147 miljoonaa dollaria. Odotettu rahan menetys Foxille on noin 80-100 miljoonaa dollaria.

Pixels

Adam Sandlerin videopelileffan budjetti oli 88 miljoonaa dollaria. Maailmanlaajuisesti Pixels on tuottanut 186 miljoonaa dollaria. Sonyn odotetut menetykset tulevat olemaan 75 miljoonaa dollaria. Elokuva ei ole vielä kuitenkaan ilmestynyt Kiinassa, joka on suuri markkina-alue.

Koodinimi U.N.C.L.E

Warner Bros -studion tyylikkään agenttiseikkailun budjetti oli 75 miljoonaa dollaria. Maailmanlaajuisesti elokuva on tuottanut tähän mennessä 72 miljoonaa dollaria. Warnerin odotetaan menettävän noin 80 miljoonaa dollaria elokuvan takia.

Aloha

Cameron Crowen romanttinen komedia ei ole vielä Suomessa ilmestynyt, mutta menestys maailmalla ei ollut kummoista. Alohan budjetti oli 37 miljoonaa dollaria. Maailmanlaajuisesti elokuva on tuottanut noin 26 miljoonaa dollaria. Sonyn ja Foxin yhdessä tuottama elokuva aiheuttaa studioille noin 65 miljoonan dollarin menetykset.

(Episodi/LV)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut