Tänään tv:ssä: Harrison Fordin ja Oscar-palkitun ohjaajan vuoden 1999 elokuva sai harvinaisen tylyn vastaanoton – ”Järjettömän tylsä”

Tänään nähdään televisiossa vuonna 1999 valmistunut Oikukkaat sydämet (Random Hearts).

12.6.2017 05:05

Sydney Pollackin (Minun Afrikkani, Tootsie) ohjaaman draaman pääosiassa näyttelevät Harrison Ford ja Kristin Scott Thomas.

Lento-onnettomuudessa vaimonsa menettänyt ylikonstaapeli ja miehensä menettänyt kongressiedustaja ajautuvat yhteen, kun herää epäilys, että puolisoiden välillä on ollut suhde. Oudossa tilanteessa jälkeen jääneet löytävät lohdun toisistaan.

Vaikka miespääosaa esitti supertähti Harrison Ford, ja ohjauksesta vastasi Oscar-palkittu Sydney Pollack, niin Oikukkaat sydämet ei vedonnut katsojiin eikä kriitikoihin. Lopputulos oli kaupallinen floppi, joka sai harvinaiset tylyt kritiikit. Rotten Tomatoes -sivuston keräämistä Oikukkaan sydämen arvioista vain 15 prosenttia on positiivisia.

”Lähes kaikki mitä Hollywoodin järjestelmässä on pielessä, löytyy tästä elokuvasta”, kirjoitti Washington Postin kriitikko Desson Thomson.

”Järjettömän tylsä elokuva”, kirjoitti Film.com-sivuston Tom Keogh.

Jos et välitä kritiikeistä, niin tarkista elokuvan laatu itse. Oikukkaat sydämet esitetään TV5-kanavalla maanantaina 12.06.2017 klo 21.00. Katso traileri alta.

Lisää luettavaa