Tänään tv:ssä: ”Elokuvahistorian pahimpia floppeja” – Vuoden 2013 suurtuotanto aiheutti jättitappiot

Tänään nähdään televisiossa vuonna 2013 valmistunut The Lone Ranger.

29.6.2019 06:30

Legendaarinen Yksinäinen ratsastaja alias John Reid (Armie Hammer) jahtaa toimintaseikkailussa pahamaineista lainsuojatonta. Kun intiaanisoturi Tonto (Johnny Depp) pelastaa Reidin hengen, kaksikko ryhtyy yhdessä palauttamaan järjestystä villiin länteen.

Ohjaaja Gore Verbinski ja Johnny Depp tekivät ennen The Lone Rangeria yhteistyötä Pirates of the Caribbean -elokuvissa, joista tuli valtavia rahasampoja.

Siinä missä Pirates of the Caribbean oli alunperin Disney-huvipuistojen ajelu, ovat The Lone Rangerin taustalla vuonna 1933 alkanut radion kuunnelmasarja ja sen perusteella syntyneet sarjakuvat ja 1949–1957 pyörinyt tv-sarja.

The Lone Ranger oli Verbinskin ja Deppin yritys jatkaa menestyksekästä yhteistyötä, mutta vastaanotto oli laimea sekä kriitikoilta että suurelta yleisöltä, ja suurtuotanto karahti kiville lippuluukuilla todella pahasti. Internet Movie Databasen mukaan The Lone Ranger on yksi elokuvahistorian pahimpia floppeja, ja se aiheutti Disney-studiolle peräti sadan miljoonan dollarin jättitappiot.

The Lone Ranger esitetään Nelosella lauantaina 29.06.2019 klo 21.00. Katso traileri alta.

Lisää luettavaa