Tänään tv:ssä: Ensi kertaa Suomen kanavilla – Yhden tähden toimintakomedia hymyilyttää kerran

IMDb-arvosana 6,0.

17.9.2022 06:30

Hölmöltä komedialta odottaa yhtä, ja vain yhtä asiaa: sen pitää olla hauska. Ei tarvitse välttämättä nauraa koko ajan ääneen, mutta sen pitäisi vähintään hymyilyttää. Vuonna 2018 valmistunut The Spy Who Dumped Me ei ole sellainen elokuva.

Parasta Susanna Fogelin ohjaamassa yhden tähden elokuvassa on nimi. The Spy Who Loved Me on vääntynyt  hauskaan muotoon. Suomessa nimellä 007 rakastettuni esitetty Bond-leffa on elokuvasarjan parhaita, ja tekisi mieli katsoa sitä mieluummin.

Harmi juttu, sillä alkuasetelma on lupaava hölmölle komedialle. Mila Kunisin esittämä ujo nuori nainen nimeltä Audrey huomaa, että hänen sulavakäytöksinen ex-poikaystävänsä (Justin Theroux) onkin vakooja.

Audreyn ystävää esittävä Kate McKinnon ei onnistu saamaan esiin edes murto-osaa  komediallisesta osaamisestaan, jota hän on esittänyt Saturday Night Live -ohjelmassa.

Kunis ja McKinnon ovat sinänsä hyviä valintoja rooleihinsa, mutta heillä ei ole elokuvassa mitään järkevää tekemistä. Paitsi se, kun he tajuavat etteivät osaa käyttää manuaalivaihteita, vaikka auto onkin jo liikkeessä.

No, myönnetään. Kyllä tässä elokuvassa tulee hymy huulille. Kerran.

The Spy Who Dumped Me esitetään nyt Suomen televisiossa ensimmäistä kertaa. Luvassa on kaksi lähetystä Subilla:

  • La 17.09.2022 klo 21.00
  • To 22.09.2022 klo 00.25

Elokuvan voi katsoa myös suoratoistona palveluista HBO Max, Viaplay ja C More. Katso traileri alta.

Arvio: Marta Bałaga

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa