Tänään tv:ssä: Eroottinen kasariklassikko sai jatko-osan jota kukaan ei enää muista – suositellaan vain huonojen elokuvien ystäville

Tänään nähdään televisiossa 9 1/2 viikkoa -elokuvan jatko-osa vuodelta 1997.

17.5.2017 05:05

Alkuperäinen 9 1/2 viikkoa (1986) on eroottisen draaman klassikko. Siitä tuli floppi Yhdysvalloissa, mutta muualla maailmassa se oli valtava menestys, joka teki sekä Mickey Rourkesta että Kim Basingerista aikansa seksisymbolit, ja molempien näyttelijöiden ura on jatkunut nousuine ja laskuineen tähän päivään saakka.

Rourke on mukana mutta Basingeria ei nähdä vuonna 1997 valmistuneessa jatko-osassa 9 1/2 viikkoa II. Nyt Rourken esittämä John etsii kadonnutta naisystäväänsä Pariisista.

Muotisuunnittelija Lea (Angie Everhart) tietää naisen kohtalosta enemmän kuin antaa ymmärtää. Pian Johnin ja Lean välillä alkaa kipinöidä.

9 1/2 viikkoa II ei ollut alkuperäisen kaltainen menestys – itse asiassa kaukana siitä. Monissa maissa suoraan videona julkaistu jatko-osa sai poikkeuksellisen huonon vastaanoton sekä yleisöltä että kriitikoilta. Esimerkiksi Internet Movie Databasen käyttäjien arvosana elokuvalle on 2,7/10, ja se on ollut mukana IMDb:n sadan huonoimman elokuvan listalla. Voimme siis suositella tätä elokuvaa lähinnä jos olet huonon elokuva ystävä.

9 1/2 viikkoa II esitetään Hero-kanavalla keskiviikkona 17.05.2017 klo 21.00. Katso elokuvan traileri tästä.

Lisää luettavaa