Tänään tv:ssä: Vuoden 2015 odotetuin toimintaelokuva jo nyt televisiossa – mahtavaa sunnuntaiviihdettä!

Tänään nähdään televisiossa vuonna 2015 valmistunut Terminator Genisys, joka tulee pieneen ruutuun yllättävän pian ison budjetin Hollywood-tuotannoksi.

Fanien pitkään ja hartaasti odottama Terminator Genisys pistää kahden ensimmäisen Terminator-elokuvan tarinan uusiksi. Aikajatkumot paukkuvat ja tapahtumahorisontit muuttuvat, kun juoni pomppii eri aikakausien ja tapahtumien välillä.

On ilo seurata vanhan konkarin Arnold Schwarzeneggerin itseironista työskentelyä. Hyvässä hapessa oleva 68-vuotias lihaskimppu näyttää viihtyvän roolissaan inhimillisiäkin piirteitä saaneena T-800:na. Arskan toistuva virnuilu tosin aiheuttaa painajaisia, mutta eiköhän se ollut tarkoituskin. Emilia Clarke ei ole mikään Linda Hamilton, vaikka vetääkin todella hyvän roolin hieman hauraampana Sarah Connorina.

Genisys näyttää ja kuulostaa hyvältä, siinä on ääliömäisen pöljä juoni ja siinä on itseironinen Arska. Eli juuri ne samaiset elementit, joista hyvät kasaritoimintapätkät aikoinaan rakennettiin. Ei toimintaelokuva oikeastaan muuta tarvitsekaan kuin tietynlaista itselleen naureskelua ja komeaa mättöä. Terminator Genisys on juuri tällainen aivoton sunnuntaileffa: umpipölhö kasarihenkinen räjähdyspäristely.

Terminator Genisys esitetään Nelosella sunnuntaina 26.02.2017 klo 21.30. Katso traileri alta.

Aiheeseen liittyvät elokuvat