Tänään tv:ssä: ”Kun tehdään huonoa, niin tehdään sitten kunnolla huonoa!” – Illan kauhuelokuva pelastuu camp-arvojen ansiosta

IMDb-arvosana 5,4.

1.5.2021 05:00

Vuoden 2014 kauhuelokuva Annabelle kertoo riivatusta nukesta, jonka John ostaa vaimolleen lahjaksi.

Pian tämän jälkeen lasta odottavan parin kodissa alkaa tapahtua kauheuksia. Kamalat tapahtumat saavat yliluonnollisia piirteitä, ja on selvää, että paha ei lopeta ennen kuin saa haluamansa.

Episodin ensi-ilta-arviossa Annabelle sai kaksi tähteä.

”Vähän yli puoleen väliin asti Annabelle näyttää liukuhihnalta puristetulta b-luokan televisiosarjalta. Sen jälkeen elokuva muuttuu ö-luokan campiksi, ja pelastuu sen ansiosta”, Samuli Launonen kirjoitti.

”Kun kerran tehdään kehnoa, niin tehdään sitten kunnolla kehnoa, ohjaaja John R. Leonetti oivaltaa juuri ennen kuin se on liian myöhäistä. Lavasteiden pahvi alkaa erottua ja maskit näyttää kipsiltä. Kohtausten väliset siirtymät on leikattu tönkösti, ja Annabelle Wallisin suoritus muuttuu anonyymistä rutiininäyttelemisestä herkullisen myötähävettäväksi ylisuorittamiseksi”, arviossa summataan.

Annabelle esitetään Nelosella lauantaina 01.05.2021 klo 23.55. Uusinta Herolla maanantaina 03.05.2021 klo 21.00. Katso traileri alta.

Lisää luettavaa