Tänään tv:ssä: Tältä näyttävät Marvelin mutantit 60-luvulla

Tänään nähdään televisiossa vuonna 2011 valmistunut X-Men: First Class.

X-Men: First Class (12) (USA 2011) Amerikkalainen toimintaelokuva paljastaa, kuinka suosittu X-Men-saaga alkoi. Professori X ja Magneto ovat mutanttitaipaleensa alussa kaksi nuorta ystävystä, jotka ovat vasta hiljattain tulleet tietoisiksi voimistaan. Pääosissa: James McAvoy, Michael Fassbender, Kevin Bacon, Jennifer Lawrence. Kuvassa Mystique (Jennifer Lawrence).

Matthew Vaughnin (Kick-Ass, Kingsman: Salainen palvelu) ohjaama elokuva suuntaa katseensa 60-luvulle, jolloin mutantit vielä elivät piilotellen kykyjään ja Charles Xavier (James McAvoy) ja Erik Lehnsherr (Michael Fassbender) olivat arkkivihollisten sijaan ylimmät ystävät. X-Men-sarjan esiosassa nuorilla miehillä on yhteinen vihollinen, kolmatta maailmansotaa hautova Helvetintulenklubin johtaja Sebastian Shaw (Kevin Bacon).

First Class on miellyttävä ja toimiva osa X-Men-elokuvasarjaa. Laatunäyttelijät antavat sarjakuvaelokuvalle vakautta, ja varsinkin Fassbender ja nuorta Mystikkoa esittävä Jennifer Lawrence tekevät silmiähivelevän karismaattista työtä minuuttaan etsivinä, hämmentyneinä mutantteina.

X-Men: First Class esitetään Subilla maanantaina 09.05.2016 klo 21.15. Katso traileri alta.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut