Tänään tv:ssä: Näinkö loppuivat Harrison Fordin Indiana Jones -leffat?

Tänään nähdään televisiossa Indiana Jones -elokuvasarjan toistaiseksi viimeinen osa Indiana Jones ja kristallikallon valtakunta, joka ilmestyi vuonna 2008.

30.6.2017 06:27

Arkeologisankari Indiana Jones (Harrison Ford) suuntaa yhdessä moottoripyöräilijänuorukaisen (Transformers-elokuvien Shia LaBeouf) kanssa Etelä-Amerikkaan legendaarisen kristallikallon jäljillä. Aarteen joutuminen vääriin käsiin voisi saattaa maailmanrauhan vaakalaudalle.

Onko tämä Harrison Fordin viimeinen esiintyminen Indiana Jonesina? Voi olla, sillä Fordilla on ikää jo 74 vuotta. Periaatteessa Ford on lupautunut jatkamaan seikkailijan roolissa, ja seuraavaa Indiana Jones -seikkailua jo kehitellään, mutta valmistuuko se koskaan? Ohjaaja Steven Spielbergillä on ollut tapana siirtää projekteja, kun jotain muuta mielenkiintoista on tullut näköpiiriin.

Kristallikallon valtakunta sai Episodin ensi-ilta-arviossa neljä tähteä. Pienet puutteet, kuten sivuosien esittäjät, logiikan ja uskottavuuden puute sekä juonen heppoisuus eivät pääse häiritsemään katselukokemusta, siitä meno ja meininki pitää huolen, kirjoitti Jouni Vikman arviossaan toukokuussa 2008.

Kristallikallon valtakunta esittämä Hero-kanavalla perjantaina 30.06.2017 klo 21.00.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia