Tänään tv:ssä: Ryöstökeikka menee pieleen, ja samalle menee pieleen koko elokuva – Niminäyttelijöillä varustettu kostotarina sai surkeat arviot

Tänään nähdään televisiossa vuonna 2011 valmistunut Setup.

Rikostarinassa timanttikuljetuksen ryöstäjät ajautuvat välirikkoon, kun yksi koplan jäsenistä lähteekin omille teilleen saaliin kanssa ja saa kostonhimoisen rikostoverinsa kannoilleen.

Pääosia esittävät 50 Cent ja Ryan Phillippe. Lisäksi elokuvassa näyttelevät Bruce Willis, Randy Couture, Jenna Dewan ja James Remar.. Julisteessa ja dvd-kannessa annettiin ymmärtää, että Bruce Willis on yksi pääosan esittäjistä, mutta hänen roolihahmossa näkyy vain kymmenisen minuuttia.

Elokuva sai kriitikoilta huonot arviot.

”Suurimman osan ajasta hallitsemattoman oloisesti tyylistä toiseen ajelehtiva tarina etenee wannabe-tarantinomaisesti ylikirjoitetusta sivuhenkilöstä toiseen”, kirjoitettiin Episodin dvd-arviossa helmikuussa 2012.

Samoilla linjoilla olivat useimmat myös monet katsojat. IMDb:n keskivarvo on 4,4/10.

”Timanttiryöstö menee kammottavalla tavalla pieleen, ja samoin käy koko elokuvalle”, kirjoittaa eräs IMDb:n käyttäjä.

”En ole ikinä nähnyt näin amatöörimäistä elokuvaa, jossa olisi näin nimekäs näyttelijäkaarti”, kommentoi toinen.

Jos haluat surkeista arvioista huolimatta antaa Setupille mahdollisuuden, se esitetään FOXilla tiistaina 14.05.2019 klo 23.00. Elokuvan voi nähdä samalla kanavalla myös torstain ja perjantaina välisenä yönä klo 00.30. Katso traileri alta.