Tänään tv:ssä: Sairaanhoitaja kostaa miehille verisesti – Eroottinen kauhuelokuva sai K18-ikärajan

IMDb-arvosana 4,5.

21.3.2021 06:30

Nurse 3D on vuonna 2013 valmistunut eroottinen kauhuelokuva, joka nimestä huolimatta esitetään televisiossa kaksiulotteisena versiona.

Paz de la Huertan esittämän sairaanhoitajan elämäntehtävä on rangaista verisesti kaikkia maailman uskottomia aviomiehiä.

Ilmeisesti pornokaupasta työvaatteensa hankkiva Abby ottaa siipiensä suojaan viehättävän hoitsukollegansa Dannin (Katrina Bowden). Pian Danni kuitenkin huomaa, että Abbylla ei ole kaikki lääkkeet dosetissa.

Suomalaisella sukunimellä varustettu amerikkalaisohjaaja Douglas Aarniokoski käyttää hyväksi perinteistä eksploitaatioaihetta, mutta elokuva tuntuu aivan liian vakavissaan tehdyltä.

Elokuvan ikäraja on K18, ja väkivaltaisia surmatekoja nähdään runsaasti, mutta kaikki viihdearvot puuttuvat. Nurse 3D ei ole camp eikä mitään muutakaan, vain tylsällä tavalla huono elokuva, jolle ei voi antaa kuin yhden tähden.

Tekijäjoukossa on toinenkin suomalaiselta kuulostava sukunimi. Säveltäjä Anton Sanko vastaa ilmeisesti myös tehosteista, sillä verta nähdään ämpärikaupalla.

Nurse 3D esitetään Herolla sunnuntaina 21.03.2021 klo 23.15. Uusinta samalla kanavalla sunnuntaina 28.03.2021 klo 23.20. Katso traileri alta.

Lisää luettavaa