Tänään tv:ssä: Supersankaria esittänyt tähti otti ohjaajan kanssa rajusti yhteen – ”Tämän leffan huono menestys oli minulle helpotus, onneksi jatko-osaa ei tullut”

Tänään nähdään televisiossa vuonna 2011 valmistunut Green Lantern.

5.12.2016 06:27

Supersankarielokuva kertoo pienestä, mutta mahtavasta voimasta, joka on vaikuttanut vuosisatoja maailmankaikkeudessa ja joka on yhtä valtava kuin salaperäinenkin. Nämä oikeuden ja rauhan suojelijat kutsuvat itseään Vihreän lyhdyn joukoiksi.

Kyseinen soturien joukko on vannonut säilyttävänsä intergalaktisen järjestyksen, mihin tarkoitukseen kullakin soturilla on sormus, joka antaa hänelle supervoimat. Vihollinen nimeltä Parallax uhkaa tuhota maailmankaikkeuden, jolloin maapallon kohtalo jää uusimman tulokkaan käsiin, joka on Hal Jordan, ensimmäinen ryhmään koskaan valittu ihminen.

Bond-elokuvien tekijänä tunnetun Martin Campbellin ohjaaman elokuvan nimihenkilöä esittää Ryan Reynolds. Mukana myös Blake Lively, Peter Sarsgaard, Mark Strong ja Tim Robbins.

Green Lantern sai huonot arvostelut ja siitä tuli taloudellinen floppi. Ryan Reynolds on Varietyn haastattelussa sanonut, että elokuvan huono menestys oli hänelle helpotus, koska hänen ei tarvinnut tehdä jatko-osaa. Reynolds ja ohjaaja Martin Campbell eivät tulleet hyvin toimeen, sillä Campbell olisi halunnut pääosaan Bradley Cooperin. Reynolds palkattiin elokuvaan Campbellin toiveiden vastaisesti, eikä yhteistyö sujunut kuvauksissa, vaan miehet riitelivät jatkuvasti.

Green Lantern esitetään Subilla maanantaina 5.12.2016 klo 21.00. Katso traileri alta.

Lisää luettavaa