Taru sormusten herrasta -näyttelijä katuu ettei tullut ulos kaapista aiemmin: ”Olisin ollut onnellisempi”

Kaikkien rakastama Ian McKellen, eli Gandalf, kertoi Huffington Postille, että katuu, ettei tullut ulos kaapista aiemmin:

– Kadun, ja tulen katumaan, etten nähnyt kaapista ulos tulemisen tärkeyttä aiemmin, koska tunnen, että olisin ollut toisenlainen ja onnellisempi ihminen. Itseluottamus on tärkein asia mitä voi olla, veteraaninäyttelijä sanoi.

76-vuotias näyttelijä tuli ulos vuonna 1988, jolloin vielä oli paljon syrjintää seksuaalivähemmistöjä kohtaan.

– Meillä ei ollut kieltä puhua siitä. Kukaan Englannissa ei puhunut homoudesta, kun kasvoin – itseasiassa sanaa ”gay” ei ollut vielä keksitty.

Kesti hetken aikaa ennen kuin kaksinkertainen Oscar-ehdokas lopulta löysi rohkeuden kertoa perheelleen suuntaumisestaan. Kun hän kertoi, siitä ei ihmeemmin välitetty. Itse asiassa, hänen äitipuolensa sanoi, että oli tiennyt asian jo siitä hetkestä, kun tapasi poikapuolensa ensimmäistä kertaa.

Kaapista tulon jälkeenkin, mies on saanut esittää ikonisia rooleja, kuten X-Men -elokuvissa Magnetoa ja Taru sormusten herran Gandalfia. Ian McKellenin seuraava odotettu rooli on Beauty and the Beast -elokuvassa, joka saa ensi-iltansa maaliskuussa 2017.

Kuva: Taru sormusten herrasta: Kaksi tornia

Lähde: Huffington Post

(Episodi/MLE)

Aiheeseen liittyvät jutut