Taru sormusten herrasta -näyttelijät juhlistavat trilogian 20-vuotista taivalta – katso hulvaton räppivideo!

No nyt ovat tyypit kyllä liekeissä!

16.12.2021 23:00

Ennätykselliset 17 Oscaria kahminut Taru sormusten herrasta -trilogia käynnistyi Sormuksen ritareiden myötä joulukuussa 2001. Stephen Colbert – amerikkalainen talkshow-juontaja ja tunnettu TSH-superfani – ihmetteli, miksei tälle elokuvasarjalle ole järjestetty yhtä mittavia juhlallisuuksia kuin Harry Potterille, joka sekin saavutti kunnioitettavan 20 vuoden iän viime kuussa. Hän päätti lopulta tarttua tuumasta toimeen itse ja pisti kasaan mahtavan juhlavideon alkuperäisnäyttelijöiden avustuksella.

The Late Show with Stephen Colbert -ohjelmassa julkaistussa videossa kuullaan tarttuva rap-laulu siitä, kuinka Taru sormusten herrasta on kaikkien aikojen paras elokuvatrilogia. Videolla esiintyvät Colbertin lisäksi elokuvista tutut hobitti-näyttelijät Elijah Wood ”Frodo Mothaf%#$@&’ Baggins”, Sean Astin ”$amwi$e G”, Billy Boyd ”Big Pippin” ja Dominic Monaghan ”Lil’ Merry”. Myös haltioita esittäneet Orlando Bloom ja Hugo Weaving sekä itse Klonkku eli Andy Serkis ovat mukana esityksessä.

Rap-tyylille uskollisesti laulun sanat heittävät humoristisesti lokaa muiden tuttujen ja suosittujen elokuvasarjojen suuntaan: osansa saavat muun muassa Kummisetä, Twilight, Tähtien sota, Pitch Perfect ja Indiana Jones. Näyttelijät ovat myös pukeutuneet asianmukaisesti katu-uskottaviin räppärilookkeihin, kuten alta näkyy.

Video on siis kokonaisuudessaan erittäin ”lit” juhlavuoden projekti. Taru sormusten herrasta on ehdottomasti huomioimisen arvoinen elokuvailmiö ja on mahtava nähdä kuinka siinä työskennelleet näyttelijät ovat edelleen hyvää pataa keskenään. Ja että heistä on edelleen myös hauskaa puhua ja luoda taidetta Keski-Maahan liittyvistä asioista.

Katso hauska video kokonaisuudessaan alta.

Lisää luettavaa